• Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Ikon
Vi arbejder med vores kunder ikke kun for dem

Danacor er nytænkende og følger den teknologiske udvikling nøje. Cloud accounting eller online bogføring som det hedder på dansk har virkelig holdt sit indtog og bliver mere og mere udbredt i Danmark såvel som på verdensplan. Man kan spare en kolossalt masse penge på løn såvel som personaleudgifter, sociale ydelser, husleje og øvrige omkostninger til driften.

I de seneste par år er der dukket mange forskellige udbydere på online bogholderi og revision op markedet. Nogle dyrere end andre. Det er her at du skal være opmærksom, for det kan i den sidste ende blive lige så dyrt som en traditionel bogholder, hvis du ikke vælger rigtigt.​

Vi laver ikke bare dit regnskab; vi hjælper dig med at udvikle din virksomhed. Danacor vil være din sparringspartner som kan give dig værdifuld indsigt og hjælpe din virksomhed til at vokse uden det betyder en højere lønudgift til administration. Vi kan hjælpe dig til skære dine udgifter til løn kraftigt ned. Bogholderiet skal simpelthen effektiviseres og flyttes op i skyen.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Kim Barner
CEO & Stifter

Kim Barner har arbejdet med regnskab siden 1987. Han har en stor viden om al software indenfor regnskab og brænder for at kreere løsninger som på sigt kan hjælpe andre bogholdere, revisorer og virksomhedsledere.

Kim har desuden ret stor erfaring i at undervise på højt niveau. Er bl.a. partner hos e-conomic ambassadørrevisor hos Billys og administrator hos Dinero, Zenegy, Bluegarden m.m.

Find Kim Barner på LinkedIn:
PARTNER

Vi er altid klar til at rykke ud med kort varsel for at servicere vores kunder - Kan vi hjælpe dig også?

Bogføring i skyen

Kom tættere på din virksomhed

og få et bedre overblik samt

mere styr på økonomien.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now